Regressie ceremonie

Stel je voor...

Dat je kan reizen doorheen de tijd, naar het verleden, je fase als foetus, vorige levens en zelfs naar de plek tussen twee levens door. Wel, dat is exact wat we doen tijdens een regressie ceremonie.

In twee a drie uur tijd reizen we doorheen verschillende gebeurtenissen die jouw onderbewustzijn heeft opgeslagen en jou graag wil laten zien. Waarom je dat zou willen? Wel omdat het vaak net die gebeurtenissen zijn die tot op de dag van vandaag nog steeds een invloed op ons hebben.

Wat doen we concreet ?

Er is een mogelijkheid om te starten met een ceremoniële cacao, dit is een drankje van pure cacao wat gebruikt wordt om op een dieper niveau te verbinden met je hart. Ook wordt het gebruikt om dieper te kunnen mediteren. Bovenal is het gezond!

Nadien, tijdens het drinken van je cacao, leren we elkaar kennen en luister ik naar jouw levensverhaal. Dit kan nuttige informatie bevatten voor tijdens de regressie. Ook schrijf ik op welke vragen jij hebt in je leven, wat zou jij graag willen weten, waar zou je graag zicht op krijgen?

Dan gaan we in regressie, dit is een staat waarnaar ik je begeleid en vanuit daar kunnen we reizen naar verschillende gebeurtenissen & tijdlijnen uit het verleden. Er komt exact datgene wat jij nu nodig hebt op dit moment. Je mag erop vertrouwen dat je onderbewustzijn en je spiritteam jou laten zien en ervaren wat je nu nodig hebt op vooruit te kunnen in je leven. (Al kun je dat ook zonder regressie maar het kan zeker helpen om duidelijkheid te krijgen.)

Tijdens de regressie kunnen er vorige levens en dergelijke komen maar het kan ook dat er bijvoorbeeld een healing wordt gegeven, een activatie of bv dat er een band met een overledenen wordt hersteld. Er is zoveel mogelijk tijdens een regressie.

Een stukje uit een ceremonie...

Pas nog had ik een regressie ceremonie waarin de persoon moeite had met haar licht te laten schijnen en in haar kracht te staan. Wat bleek? Haar onderbewustzijn liet een vorig leven zien waarin ze enorm onderdrukt werd en op brute wijze werd gedimd in haar licht. Wat we dan te doen hadden, was zo goed als mogelijk, in lijn met haar multidimensionaliteit, dat leven afsluiten en een plekje geven. Deze vrouw kreeg een healing van haar spiritteam, om de kwetsure te herstellen in lijn met het hoogste goed.

Natuurlijk heeft ze nu ook op aards vlak, hier in deze wereld, te werken aan haar licht te laten schijnen. Het is altijd een én én verhaal. Maar enerzijds bewust worden van waar iets komt, het tijdens een regressie doorvoelen en het nadien energetisch herstellen geeft al enorm veel ruimte en perspectief. 

Praktisch

Een regressie ceremonie duurt ongeveer 2 a 3 uur en kost €188- 

(zorg dat je niet ergens dringend moet zijn want ik bepaal niet hoelang het duurt...)

Deze ceremonie gaat door in De balkende hoeve in Aarschot of in Huis Paeonia in Blauberg,

afhankelijk wat voor jou het handigst is.


Neem contact met me op

Insert Image

Soul
connection


soulconnectiOn


Podcast

In de Soulconnection podcast neem ik je mee in de wereld van spiritualiteit, bewustzijn, natuurwijsheid, sjamanisme, energetisch werk, multidimensionaliteit en nog zoveel meer! 

Beluister tips & ervaringen om zelf op pad te gaan.