fbpx


Hoi lieve vrouw,

Wist je dat er ongelofelijke sleutels tot magie & verbinding in ons 'vrouw- zijn' zit?

Eén van die sleutels is onze vrouwencyclus. Hier mee leren verbinden én mee leren samenwerken, geeft zoveel inzicht, rust en erkenning. 


Deze cursus laat je op een easy way verbinden met elke fase/ seizoen in jouw menstruatiecyclus.

Of je nu al op de hoogte bent van je innerlijke seizoenen of niet, het is super waardevol om je elke fase opnieuw af te stemmen op de bijhorende energie van dat seizoen. Om even naar binnen te keren en je te herinneren aan datgene wat jij nodig hebt.


Zo kan jij jouw menstruatiecyclus gebruiken als kompas om nieuwe ideeën vorm te geven, je ruimte in te nemen, los te laten en je moment van rust in te lassen, zoals het op natuurlijke wijze bedoeld is. 


Wat je krijgt?

-Een manier om je af te stemmen op je energetische en emotionele staat tijdens je verschillende seizoenen.

-Een manier om je te verbinden met je innerlijke seizoenen en je vrouwelijkheid. 

-Een fijne cursus om je regelmatig energetisch te reinigen, te vullen met nieuwe energie, je te laten dragen door de aarde of je vuur helemaal te laten branden. Natuurlijk in lijn met dat wat van toepassing is afhankelijk van het moment in je cyclus. 

-Een rustpunt in de hectiek van het leven, om je op te laden en af te stemmen met jouw binnenwereld en baarmoeder.


Inhoud van de cursus

Je ontvangt één informatieve audio, waarin ik de innerlijke seizoenen van ons vrouw zijn uitleg. Ook is er telkens wat uitleg om elk seizoen te begrijpen. 

En dan kan de magie beginnen! Je ontvangt vier audio's met meditatie/ healing/ afstemming. Dus vier seizoenen = vier audio's. Telkens te beluisteren wanneer jij in dat seizoen zit.

Easy toch?

Ook heb ik samen gewerkt met de energie van de elementen, vuur, water, lucht en aarde om je mee te nemen in hun fijne krachten. Want ook zij passen bij de seizoenen 😉 


Wat is het niet

-Deze cursus is niet bedoelt om het hele fysieke en hormonale achter je cyclus uit te leggen (ik benoem dit éénmalig in de cursus maar het is dus niet het doel). 

-Deze cursus is niet bedoeld om jou te leren over natuurlijke anticonceptie. 


Let wel: als je hormonale conceptie neemt dan kan je je beter verbinden met de cyclus van de maan, aangezien je natuurlijke vrouwencyclus wordt verstoort door je anticonceptie. Deze cursus zal helaas dus niet geschikt voor je zijn.  

Prijs: € 33-