Innerlijke zweethutceremonie €17-

Betalende cursus

None

Hye! 

Zin in een zweethutceremonie? Dan ben je hier aan het juiste adres.

In alle liefde neem ik je mee op een innerlijke reis, waar een verdiepende voorbereiding aan vooraf gaat. Laat je meenemen door de elementen, je gidsen, je hogere zelf en de drum. 

Wat je krijgt

- Een voorbereidende audio zodat jij een sacred space kan creëren voor je innerlijke zweethutceremonie. 

- De zweethutceremonie zelf in de vorm van een audio (23 minuten). 

- Nadien nog wat reflectievragen & een klein ritueeltje wat je kan doen om de energie van de ceremonie kracht bij te zetten. 

Wat is het juist?

Deze zweethutceremonie is een soort van visualisatie maar eigenlijk veel meer dan dat. Het is een energetische reis om los te laten én boodschappen te ontvangen van je spiritteam. Vertrouw er maar op dat de energie haar werk doet!  

Ook kan je deze reis opnieuw & opnieuw beluisteren, ze zal je iedere keer net datgene schenken wat je nodig hebt. 

Innerlijke zweethutceremonie €17-

Betalende cursus

Betalende cursus

Hi!

Ik ben Steffi

Bezielster van Soulconnection. Al sinds kind ben ik geboeid door de wereld van spiritualiteit, mensen en bewustzijn. Dankzij verschillende pittige ervaringen & innerlijke processen in mijn jeugd en de jaren nadien werd ik als het ware ‘getraind’ door het leven zelf. Zo kwam ik er vrij snel achter dat het mijn missie is om aardse en spirituele lessen te verweven en te mogen doorgeven vanuit een nederige gelijkwaardige manier. Opgedane ervaring mocht ik nadien verder onderbouwen door het volgen van verschillende opleidingen & teachings. Zo ondersteun ik met zoveel liefde mensen in het proces van bewustzijn en het her- inneren van hun essentie.