Maak verbinding met drakenenergie €22-

Betalende cursus

None

Hé jij,
In deze korte training deel ik met zoveel liefde de energie van de draken met jou! 

Draken komen op je pad wanneer je er klaar voor bent. Plots valt hun energie je op, word je naar ze toe getrokken. 

Dan weet je dat het tijd is dat je met hen mag gaan verbinden. In de samenwerking met draken kunnen prachtige magische momenten ontstaan. Draken zijn krachtig maar ook heel zacht en liefdevol. 

In deze training deel ik een korte channeling die ik via hen mocht ontvangen, een audio die je begeleid om verbinding te maken met je draak en waarin je een healing mag ontvangen. 

Ook is er een e-book vol met tips en een ritueeltje zodat jij connectie met je draak nog meer mag en kan gaan verdiepen op een zuivere gegronde manier. 


Zin om je draak te leren kennen? 

Maak verbinding met drakenenergie €22-

Kennismaking met drakenenergie

3 Lessen

Betalende cursus

Betalende cursus

Betalende cursus

Hi!

Ik ben Steffi

Bezielster van Soulconnection. Al sinds kind ben ik geboeid door de wereld van spiritualiteit, mensen en bewustzijn. Dankzij verschillende pittige ervaringen & innerlijke processen in mijn jeugd en de jaren nadien werd ik als het ware ‘getraind’ door het leven zelf. Zo kwam ik er vrij snel achter dat het mijn missie is om aardse en spirituele lessen te verweven en te mogen doorgeven vanuit een nederige gelijkwaardige manier. Opgedane ervaring mocht ik nadien verder onderbouwen door het volgen van verschillende opleidingen & teachings. Zo ondersteun ik met zoveel liefde mensen in het proces van bewustzijn en het her- inneren van hun essentie.