Insert Image

Versterk je aardse & spirituele connectie

Hallo,


Zo ongelofelijk welkom bij deze mini training, waarin jij connectie gaat versterken.
 Hieronder vind je alvast de welkomsvideo met meer info. 


Waarom is het belangrijk om je verbinding te versterken?
Wél, de aarde zit net als wij mensen, in een ascentieproces. Dit wil zeggen dat haar energie aan het verhogen is. Haar frequentie is aan het veranderen. Net zoals dat bij ons mensen ook gaande is. We bewegen stilletjes aan naar een 'nieuwe wereld', gelukkig wel nog op deze mooie aardbol 😉 
Om je ascentieproces makkelijker te laten verlopen is het dus handig dat je je regelmatig afstemt op de energie van de aarde en het universum.
Zo zal je leren samenwerken met de spirit/ energie van deze twee & deze kunnen laten samensmelten in je hart. Zo zal je meer en meer thuiskomen hier op aarde en tegelijkertijd een zuivere verbinding creëren met de Goddelijke bron (los van religie). 
Hieronder vind je een audio-oefening die je regelmatig kan doen om je verbinding met deze twee energieën te versterken en te verankeren in jezelf.
Veel plezier ermee!

Beluister hier de audio

Het is handig als je een rustig plekje hebt hiervoor waar je niet gestoord kan worden.Ik ben super benieuwd hoe je de oefening hebt ervaren, weet dat je deze afstemming echt regelmatig mag doen. Hoe meer jij je afstemt hoe meer diepgang jouw verbinding krijgt. 

Ik maakte voor jou ook nog een handig e-book met nog een aantal concrete extra tips om jouw verbinding te versterken.


En als laatste wil ik je zo hard bedanken om hier te zijn. Ik connecteer héél graag met je op Instagram en neem je met zoveel liefde mee in nog meer inspiratie in de Soulconnection podcast.