Insert Image

Energetische sessie


Tijdens een energetische sessie neem ik je mee in de wereld van energie & bewustwording, 
zodat we samen je energetisch lichaam zuiveren, blokkades opheffen en je opnieuw in balans brengen. 

Alles in het universum bestaat uit energie,


 Net zoals alles in het universum uit energie bestaat, bestaan wij mensen ook uit energie. We hebben allemaal onze unieke frequentie. Als mens bewegen we constant doorheen situaties en gebeurtenissen, deze situaties doen iets met ons, we ervaren als mens constant emoties. Ook deze emoties zijn energie, met elk hun eigen trilling. Als we deze emoties niet de nodige ruimte en doorstroming geven ontstaan er blokkades in ons energetisch lichaam. Die vervolgens ook invloed gaan hebben op ons mentale en fysieke lichaam. Dit hangt allemaal samen en heeft constant effect op elkaar. 


Wat zijn de voordelen van zo'n energetische sessie?

  • Je wordt je bewuster van je eigen lichaam & energetisch systeem.
  • Je ervaart een diepe rust en ontspanning.
  • Energetische blokkades worden opgeheven.
  • Je leert zelf blokkades herkennen en energie laten stromen.
  • Je zal je lichter en vrijer voelen want zwaarte wordt afgevoerd.
  • Exact dat wat je nodig hebt (op zielsniveau) ontstaat.
  • Vastzittende emoties worden afgevoerd.


Wat is het verschil met een standaard Reiki behandeling?

Tijdens een Reiki behandeling wordt er in stilte via handoplegging gewerkt. De persoon die de behandeling geeft is een zuiver kanaal en geeft jou via zijn/haar handen de universele energie door. En dat is helemaal prima en fijn! Enkel ervaarde ik dat het dieper mag, zodat het kan integreren. Tijdens mijn sessies word je meegenomen in het proces. Omdat dit ervoor zorgt dat je meer zal ervaren, je onderbewustzijn en spiritteam doelgerichter zal meewerken en jij een beter zicht krijgt op je eigen energetische lichaam en blokkades. 

Concreet houdt dit in dat ik ook werk met universele energie en prachtige helpers zoals Maria Magdalena, Engel Rafaël, draken... of dat wat zich aandient. Maar ik je dus verbaal en energetisch zal meenemen in het proces zodat jij actief kan meewerken (innerlijk) met het loslaten en laten stromen van energie.  

       Praktische informatie

Een energetische sessie gaat door op de prachtige zolder van Huis Peonia in Blauberg (postcode 2230).

Een sessie duurt 70 minuten en kost €70- 

Je ontvangt een theetje, de sessie zelf, een korte nabespreking 

en als je dat wenst een kaartje uit mijn tarotdeck. 

Maak je graag

een afspraak? 

Hi!

Ik ben Steffi

Bezielster van Soulconnection. Al sinds kind ben ik geboeid door de wereld van spiritualiteit, mensen en bewustzijn. Dankzij verschillende pittige ervaringen & innerlijke processen in mijn jeugd en de jaren nadien werd ik als het ware ‘getraind’ door het leven zelf. Zo kwam ik er vrij snel achter dat het mijn missie is om aardse en spirituele lessen te verweven en te mogen doorgeven vanuit een nederige gelijkwaardige manier. Opgedane ervaring mocht ik nadien verder onderbouwen door het volgen van verschillende opleidingen & teachings. Zo ondersteun ik met zoveel liefde mensen in het proces van bewustzijn en het her- inneren van hun essentie. 

Podcast

In de Soulconnection podcast neem ik je mee in de wereld van spiritualiteit, bewustzijn, natuurwijsheid, sjamanisme,
energetisch werk, multidimensionaliteit en nog zoveel meer! 

Beluister tips & ervaringen om zelf op pad te gaan. 

Wat anderen zeggen

ik mocht zo'n warme sessie ervaren bij Steffi. De liefde die ik heb ervaren van zowel haar als van iets groter dan ons, voelde heel vertrouwd. De trillingen die door mijn lichaam gingen waren eerst wat vreemd maar nadien kon ik me er aan overgeven en heb ik er zo van genoten. 

Marie

Steffi heeft een gave waar ik een enorme bewondering voor heb. Ik heb heel veel dankbaarheid naar haar toe. Jaren heb ik geworsteld met verdrietige gevoelens, die mochten er niet zijn en verdrong ik. Door bij haar het pad van je hart te volgen en een sessie innerlijk kind ging er een andere wereld voor mij open. Ik mocht en kon verdrietig zijn. Ik heb bij haar geleerd hoe ik het moest doorvoelen en het een plaats kan geven. Dankuwel hiervoor lieve, warme, mooie Steffi.

Hilde

Het was de eerste keer dat ik een energetische sessie volgde bij Steffi. In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten maar ik heb het gewoon toegelaten. Fantastisch om te voelen hoe je lichaam reageert en loslaat. Achteraf deelt ze ook hetgeen wat ze heeft gevoelt en ervaren. Zo'n mooie ervaring.  

Rosalie