fbpx

Energetische sessie


Tijdens een energetische sessie neem ik je mee in de wereld van energie & bewustwording. We gaan samen je energetisch lichaam zuiveren, blokkades opheffen en je opnieuw in balans brengen. Zo kan jouw levensenergie opnieuw volop gaan stromen!
Alles bestaat uit energie & frequentie!

Net zoals alles in het universum uit energie bestaat, bestaan wij mensen ook uit energie. We hebben allemaal onze unieke frequentie. Als mens bewegen we constant doorheen situaties en gebeurtenissen, deze situaties doen iets met ons. We ervaren als mens constant emoties & gedachten. Ook deze emoties & gedachten zijn energie, met elk hun eigen trilling. Als we onze gedachten niet zuiver houden of onze emoties niet de nodioorstroming geven, ontstaan er blokkades in ons energetisch lichaam. Dit hangt allemaal samen en heeft constant effect op elkaar. 

Tijdens een energetische sessie brengen we opnieuw balans in jouw energetisch lichaam. Dit zal ook doorwerken naar andere aspecten van je leven. 


Wat zijn de voordelen van zo'n energetische sessie?

  • Je wordt je bewuster van je eigen lichaam & energetisch systeem.
  • Je ervaart een diepe rust en ontspanning.
  • Energetische blokkades worden opgeheven.
  • Je leert zelf blokkades herkennen en energie laten stromen.
  • Je zal je lichter en vrijer voelen want zwaarte wordt afgevoerd.
  • Exact dat wat je nodig hebt (op zielsniveau) ontstaat.
  • Vastzittende emoties worden afgevoerd.


Wat gebeurt er tijdens een energetische sessie?

Je komt binnen in een zuivere aangename ruimte. Samen bepalen we je intentie, wat heb jij nodig op dit moment? Je mag gaan liggen op een zachte matras en dan start ik de energetische behandeling. Soms kan het zijn dat ik je aanraak (altijd met kleren) maar heel vaak stuur ik de energie naar je toe terwijl ik naast je zit. Ik werk met verschillende energiebronnen, welke hangt af van jouw hulpvraag en welke intuïtief kloppend voelt. Zo kan er energie verkregen worden uit de aarde maar bv ook uit het multidimensionale veld of bv de zon. Vaak komen er ook lichtwezens helpen tijdens het helingsproces en vragen we ook aan je spiritteam/ gidsen om je te helpen. 

Tijdens zo'n sessie word je zelf ook meegenomen in het proces door mijn stem. Dit gebeurt niet standaard in energie transmissies. Ik doe dit omdat dit ervoor zorgt dat je meer zal ervaren, je onderbewustzijn en spiritteam doelgerichter zal meewerken en jij een beter zicht krijgt op je eigen energetische lichaam en blokkades. 

Concreet houdt dit in dat ik ook werk met universele energie en prachtige helpers zoals Maria Magdalena, Aartsengel Rafaël, draken... of datgene wat zich aandient (uit de zuivere bron). En ik je dus ook verbaal en energetisch zal meenemen in het proces zodat jij actief kan meewerken (innerlijk) met het loslaten en laten stromen van energie.

  

Praktische informatie


Een energetische sessie gaat door in Huis Peonia in Blauberg (postcode 2230).

Een sessie duurt 70 minuten en kost €70- 

Je ontvangt een theetje, de sessie zelf, een korte nabespreking. 


Maak je graag

een afspraak?

Hi!

Ik ben Steffi

Bezielster van Soulconnection. Al sinds kind ben ik geboeid door de wereld van spiritualiteit, mensen en bewustzijn. Dankzij verschillende pittige ervaringen & innerlijke processen in mijn jeugd en de jaren nadien werd ik als het ware ‘getraind’ door het leven zelf. Zo kwam ik er vrij snel achter dat het mijn missie is om aardse en spirituele lessen te verweven en te mogen doorgeven vanuit een nederige gelijkwaardige manier. Opgedane ervaring mocht ik nadien verder onderbouwen door het volgen van verschillende opleidingen & teachings. Zo ondersteun ik met zoveel liefde mensen in het proces van bewustzijn en het her- inneren van hun essentie. 

Podcast

In de Soulconnection podcast neem ik je mee in de wereld van spiritualiteit, bewustzijn, natuurwijsheid, sjamanisme,
energetisch werk, multidimensionaliteit en nog zoveel meer! 

Beluister tips & ervaringen om zelf op pad te gaan. 

Wat anderen zeggen

ik mocht zo'n warme sessie ervaren bij Steffi. De liefde die ik heb ervaren van zowel haar als van iets groter dan ons, voelde heel vertrouwd. De trillingen die door mijn lichaam gingen waren eerst wat vreemd maar nadien kon ik me er aan overgeven en heb ik er zo van genoten. 

Marie

Steffi heeft een gave waar ik een enorme bewondering voor heb. Ik heb heel veel dankbaarheid naar haar toe. Jaren heb ik geworsteld met verdrietige gevoelens, die mochten er niet zijn en verdrong ik. Door bij haar het pad van je hart te volgen en een sessie innerlijk kind ging er een andere wereld voor mij open. Ik mocht en kon verdrietig zijn. Ik heb bij haar geleerd hoe ik het moest doorvoelen en het een plaats kan geven. Dankuwel hiervoor lieve, warme, mooie Steffi.

Hilde

Het was de eerste keer dat ik een energetische sessie volgde bij Steffi. In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten maar ik heb het gewoon toegelaten. Fantastisch om te voelen hoe je lichaam reageert en loslaat. Achteraf deelt ze ook hetgeen wat ze heeft gevoelt en ervaren. Zo'n mooie ervaring.  

Rosalie