Cursussen


Gratis training

Maak een account aan en je kan onmiddellijk van start gaan met deze gratis cursus.
Heb je al een account? Log dan eerst in.
Ben je ingelogd, gewoon gaan dan met de cursussen!

In deze gratis training leg ik de energetische werking uit van onze vrouwenplek. Ook neem ik je mee in het belang om met je vrouwenplek te verbinden. Als laatste leer ik je een healingsmethode zodat ook jij jouw vrouwenplek kan herstellen & de levensenergie weer kan gaan stromen.

Gratis met een account

De aarde & het universum hebben een specifieke energie die constant in en rondom ons aanwezig is. Het is zo waardevol om hier mee te leren werken en je mee te verbinden.

Deze unieke verbinding zal zich steeds verder verdiepen en ontvouwen. Zo zal jij je meer gegidst en geaard voelen en je magical being, dat je bent, nog meer kunnen belichamen.

Ik wens je er zoveel plezier mee!

Gratis met een account

Overige Cursussen

Pad van de medicijnvrouw

Deze cursus is niet meer te koop, enkel deelnemers kunnen deze cursus natuurlijk wél nog volgen ;). 


Deze cursus al aangekocht? Klik dan hier om in te loggen

Zalige vrouw,
Het is tijd om jezelf te bevrijden van blokkades rond je vrouwelijkheid & sensualiteit, om het vuur in jezelf weer aan te wakkeren, je eigen baarmoeder helemaal te activeren & de verbinding met je hart te verdiepen. Her-inner je speelsheid, creatiekracht en vrouwelijke power.

Laat je reinigen door de kracht van Kali, gebruik het element vuur om los te laten wat je niet meer dient. Nodig je speelsheid en sexyness uit en ontdek wat deze korte training met je zal doen.

Betalende cursus

Lieve vrouw,

Wist je dat onze menstruatiecyclus overeenkomt met de seizoenen? Daarom wordt dit ook innerlijke seizoenen genoemd.

deze training is gecreëerd om je meer af te stemmen met het energetische en emotionele aspect van je vrouwelijke cyclus.
Laat je aan de hand van de elementen dieper zakken in de magie van jouw innerlijke seizoenen.

Leven in verbinding met jouw cyclus geeft zoveel vertrouwen, kracht en richting. Het zorgt voor een innerlijke wijsheid waar je ongelofelijk veel plezier aan zal beleven.

Betalende cursus

Een zweethutceremonie is een ongelofelijk krachtig en transformerend ritueel. Omdat het niet altijd mogelijk is om fysiek deel te nemen aan een zweethut ontstond deze innerlijke zweethutreis.

Eerst neem ik je mee in de voorbereiding om een zuiver energetisch veld neer te zetten met behulp van natuurlijke voorwerpen. Hierdoor zal je verbinding kunnen maken met je binnenwereld en datgene wat getransformeerd wil worden.
Daarna word je meegenomen in een krachtige opname waarin je de magie van de zweethut mag gaan ervaren.

Er wordt in deze beleving gewerkt met de transformerende kracht van de elementen, je hogere zelf, de drum en je spiritteam.

Betalende cursus

In deze diepgaande training ga jij de weg vrij maken in jezelf en krijg je de kans om ballast los te laten op verschillende manieren en lagen. Er wordt zowel mentaal, fysiek, emotioneel als energetisch aan de slag gegaan. Zodat jij op verschillende laagjes kan werken rond zelfliefde.

Via een heleboel oefeningen, healings, rituelen en meditaties ga jij belangrijke stappen zetten in je proces. Ik ga ervan uit dat iedereen al heel is, alleen dat we die heelheid soms opnieuw mogen ontdekken in onszelf. Deze training geeft je handvaten om je hiermee op weg te helpen. Je innerlijke kind, hartsenergie, vergeving, overvloed, patronen transformeren, universele liefde... zijn een greep uit de thema's die aan bod komen.

Alle oefeningen komen recht vanuit mijn hart, laat ze binnenkomen en je lichaam en ziel vervullen.

Betalende cursus