fbpx

Enter your text here...


Soulconnection academie


Trainingen over zelfliefde, magisch leven, vrouwenwijsheid & aardse spiritualiteit

 


Volg een gratis cursus. 

Maak een account aan en je kan onmiddellijk van start gaan met een gratis cursus. Heb je al een account? Log dan eerst in. Ben je ingelogd, gewoon gaan dan met de cursussen!


3 lessons - None

In deze gratis training leg ik de energetische werking uit van onze vrouwenplek. Ook neem ik je mee in het belang om met je vrouwenplek te verbinden. Als laatste leer ik je een healingsmethode zodat ook jij jouw vrouwenplek kan herstellen & de levensenergie weer kan gaan stromen.

3 lessons - None

De aarde & het universum hebben een specifieke energie die constant in en rondom ons aanwezig is. Het is zo waardevol om hier mee te leren werken en je mee te verbinden.

Deze unieke verbinding zal zich steeds verder verdiepen en ontvouwen. Zo zal jij je meer gegidst en geaard voelen en je magical being, dat je bent, nog meer kunnen belichamen.

Ik wens je er zoveel plezier mee!

Ontdek meer cursussen

7 lessons - None

Ontvang mega krachtige audio's die jij onbeperkt kan beluisteren! Transformeer je gedachten, energie en emoties t.a.v. jezelf. Stap in de frequentie van zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfzekerheid!

14 lessons - None

Bevrijd jezelf van blokkades rond je vrouwelijkheid, seksualiteit en sensualiteit. Maak verbinding met de energie van je hart en baarmoeder. Daar ligt magie opgeslagen! Speelse, wilde liefdevolle energie. Tijd om de energie haar werk te laten doen!

5 lessons - None

Dit is een praktische manier om meer verbinding te maken met de magie van jouw vrouwencyclus. Krijg toegang tot een heldere uitleg over je innerlijke seizoenen (waar je menstruatiecyclus door beweegt) & vier meditaties om jouw energie telkens af te stemmen op jouw innerlijk menstruatieseizoen. De meditaties zijn downloadbaar!

31 lessons - None

In deze diepgaande training ga jij de weg vrij maken in jezelf en krijg je de kans om ballast los te laten op verschillende manieren en lagen. Er wordt zowel mentaal, fysiek, emotioneel als energetisch aan de slag gegaan. Zodat jij op verschillende laagjes kan werken rond zelfliefde.

Via een heleboel oefeningen, healings, rituelen en meditaties ga jij belangrijke stappen zetten in je proces. Ik ga ervan uit dat iedereen al heel is, alleen dat we die heelheid soms opnieuw mogen ontdekken in onszelf. Deze training geeft je handvaten om je hiermee op weg te helpen. Je innerlijke kind, hartsenergie, vergeving, overvloed, patronen transformeren, universele liefde... zijn een greep uit de thema's die aan bod komen.

Alle oefeningen komen recht vanuit mijn hart, laat ze binnenkomen en je lichaam en ziel vervullen.


Een volledige training waarin alle aspecten van

bewustwording & spiritualiteit aan bod komen. 


123 lessons - None

Verdiep de verbinding met je authentieke zelf, met je ziel. 

Leer je op een diep level te connecten met de energie van de aarde & met het universum. 

Leer alles over jezelf, de wereld van energie & spiritualiteit op een aardse universele manier. 

117 lessons - None

In deze zéér uitgebreide training kom je terecht in de wereld van de medicijnvrouw. Ze verkent de mystieke, spirituele, multidimensionale wereld. Maar zeker ook de aardse, elementaire wereld die vol natuurwijsheden en aardse lessen zit.
Deze twee werelden weet ze te verbinden, in de plek vanwaar ze uit leeft en beweegt: haar hart. Het centrum van haar zijn.
Dit pad, bewandeld ze, elke dag, vanuit nederigheid en zoveel liefde.

Wandel je mee?